2018. július 3., kedd

Noi Chi

Noi Chi




Noi Chi mindig is szerette a hangzavart és folyamatosan az emberek társaságát kereste, ám a tündérek nem tűrtek meg maguk körül egy vándor lelket. A nimfa leány sose látta vérszerinti szüleit, sokáig vándorolt egyedül. Egy nap, amikor kenyeret próbált csenni egy embertől, az megtámadta a lányt. Noi Chi a Madarak Fájáig jutott el, ahol eszméletlenül terült el a földön. Ekkor talált rá Eadron, a sárkány, aki meglepve nézte a kislányt és az őt körbevevő madarakat. Eadron magához vette Noi Chit és saját gyermekeként nevelte.


Általános információk:
Név: Noi Chi
Becenevek: Hime, Noi Chi Hime
Nem: nő
Gárda: Árnyék

Pozíció: felderítő
Kor: 76
Családja: Eadron, nevelőapa
Szerelme: Ezarel
Faj: kevert vérű nimfa
Familiárisa: Rowtsya, Ruby


Személyiség:
Noi Chi általában szeret a tömegben lenni és mindig a hangzavar és a balhé után megy. Azonban vannak komoly pillanatai is, valamint gondolkodni is szeret elvonulni. Gárdába kerülése után egy pillanat alatt beilleszkedett. Ezarel gyakran hívja Himenek, azaz hercegnőnek, mivel Noi Chi hajlamos úgy viselkedni, mint egy kishercegnő. Ezarel ezzel gyakran felbosszantja a lányt, olyankor nem lehet vele viccelni. Szeret Valkyonnal eltölteni időt, gyakran rendeznek evőversenyeket.

Pozíciójáról a gárdájában:
Noi Chi az Árnyék gárda kiemelkedő tagja. Felderítőként gyakran kap kémkedési feladatokat, ezért szinte mindig ő halad elől egy-egy csapatos küldetés alkalmával. Noi Chi azonban nem szokott vezetői pozíciót betölteni. Miiko sokszor küldi el egyedül, magányos küldetésre. Jól kijön a gárdafőnökével, Nevrával.

Fajáról:
A nimfáknak rengeteg faja, valamint alfaja van. Noi Chi egy nem tisztavérű, azaz kevertvérű szél uralkodó nimfa, ami az egyik legritkább nimfafaj. Noi Chi képes a mágiájával a szelet irányítani, hatalmában áll viharokat kavarni és esetenként repülni is. A szélből használati tárgyakat is képes készíteni, ami a csatában jól jön neki, azonban ezeket csak kis ideig tudja fenttartani. A nimfák átlagosan négyszer lassabban öregednek, mint az átlag tündérek, ezért képesek akár 400 évig is elélni.

Érdekességek:
•Ruhája megtévesztő lehet a tündérek számára az igényessége miatt. Azonban a szoknya és köpeny alatt egy bodyt hord, abban jár el felderítői küldetéseire.
•Kedvenc étele az áfonyás pite.
•Imádja a különféle harcművészeteket, de a többi sportot ki nem állhatja.

Noi Chi alkotója: 
http://www.eldarya.es/player/profile/Noichi



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése