2018. július 9., hétfő

Airan

Airan


Airan egyike azon kevés tündérnek Eel Gárdájában, akik nem szívesen beszélnek a múltjukról. Szinte semmit nem mond el a történetéből, ezért kissé titokzatosnak tartják a lányt. Airan egyedülálló képességei miatt nagyon fontos tagja a gárdájának, mindenki nagyra becsüli őt. 


Általános információk:

Név: Airan
Nem: nő
Gárda: Árnyék
Pozíció: vezető
Kor: 19
Családja: ismeretlen
Szerelme: Nevra
Faj: damfír
Familiárisa: Rowtsya, Gaya


Személyiség:
Airan a múltja rejtegetése miatt kissé titokzatos, de alapvetően egy kedves, segítőkész lány. Nem beszél feleslegesen, igen megfontolt és okos. Az idegenekkel tartózkodó, ám képessége segítségével elég gyorsan eldönti a tündérekről, hogy megbízhat e bennük. Nevrával se veled, se nélküled kapcsolatban élnek, mivel Airan nem tud rajta kiigazodni.

Pozíciójáról a gárdájában:
Airan az Árnyék Gárda krémjébe tartozik. Vezető pozíciót tölt be, ami a gárdavezető után a legnagyobb rang, közvetlen Nevra alatt áll. Elhelyezkedése miatt nagy tiszteletnek örvend, de akadnak olyanok is, akik félnek tőle. Airan nem szokott egyedül küldetésre menni, az ő erejét csapatban tudja hasznosítani.

Fajáról:
Airan egy damfír, ami félig ember, félig vámpír tulajdonságokkal ruházza fel. Airannak nem kell véren élnie, emberi ételt is képes megemészteni, de ha még is vér kerül a szervezetébe, gyorsabban képes gyógyulni. Rendelkezik egy vámpír alapvető képességeivel, kifinomult érzékszervekkel. Képes aurákat érzékelni. Eszerint képes felismerni és megkülönböztetni az tündérek energiáit, amiből érzéseket, szándékot és gondolatfoszlányokat tud kiolvasni. Ez a képessége roppant hasznos nyomkövetésre, segíti harc közben, és könnyedén felismeri a hazugságot és a másokban rejlő érzéseket. Hátulütője az, hogy a rossz dolgokat is felerősítve érzi, mint például gyász, ezért kifejlesztett egy kapcsolót az agyában, amivel ki-be tudja kapcsolni az érzékelő képességét.

Érdekességek:
•Nagyon sokáig nem tudott úszni és most sem a legjobb benne.
•Kedvenc étele az eper, azonban a mézet utálja.
Egyoldalú kommunikációt tud folytatni az orákulummal, mert képes érzékelni az auráját és annak változását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése